Sinds 2005 zijn we dé go-to voor IT staffing oplossingen. Onze ervaring dateert zelfs terug tot 1997. We kennen elk detail van het proces, inclusief de wet- en regelgeving. Onze pro’s zijn niet alleen gecertificeerd, maar passen zich ook razendsnel aan elke nieuwe omgeving aan. Snel, efficiënt, en altijd ready om onze klanten optimaal te ondersteunen.

Waarom IT expertise?

We zijn de IT-know-it-alls. We hebben de ontwikkelingen van vele IT-systemen en methodieken van dichtbij meegemaakt. Onze match-making skills? Ongeëvenaard. We zorgen ervoor dat je snel de juiste IT-capaciteit hebt, precies wanneer je die nodig hebt.

Wij bieden IT-expertise en IT-capaciteit op onder andere de volgende vakgebieden:

  • Programmamanagement, Projectmanagement
  • Beheer van netwerken, systemen, en werkplekken
  • Security en Netwerk Architectuur
  • Informatiehuishouding en Business Alignment
  • Testmanagement en Servicemanagement

Jouw Oplossing op Maat

Wij zijn leiders in Nederland op het gebied van IT resourcing en staffing. Kies voor FreshConnections voor zowel korte als lange termijn IT-detachering. Onze professionals staan altijd klaar om te helpen.

FreshConnections en Jouw Bedrijf

Wij voorzien jouw bedrijf van interim IT-professionals voor projecten of als extra capaciteit. Na een intakegesprek vinden wij de perfecte match die snel operationeel is, zowel voor korte als langere termijn.

IT-Traineeships

Onze langere termijn oplossingen geven je de kans om nieuwe medewerkers uiteindelijk in dienst te nemen. We bieden starters praktijkgerichte trainingen in diverse richtingen:

  • Communicatieskills
  • Algemene IT kennis
  • Beheer, Development, Business IT

We plaatsen deze medewerkers tijdelijk in jouw organisatie, met als doel hen binnen 3 jaar naar een vaste baan te begeleiden.

Veel gestelde vragen

IT-Detachering is de ideale oplossing bij personeelskrapte. Huur tijdelijk specialisten van FreshConnections in, bespaar tijd en geld aan werving en selectie, en voeg waar nodig snel specialistische capaciteit toe aan je team.We schreven hierover meer in de artikelen:

De termen ‘detachering’ en ‘staffing’ lijken op elkaar en worden vaak door elkaar gebruikt. Maar hier is de real deal: het draait allemaal om het vinden van de perfecte IT-expertise voor jou, precies wanneer je die nodig hebt, en dat op een tijdelijke basis. Simpel gezegd, we zorgen ervoor dat jij op het juiste moment de juiste skills in huis hebt.

etachering is net even anders dan uitzenden. Bij detachering draait het om investeren in de groei van kennis en expertise van personeel. Dit betekent: hogere kwaliteit en betere prestaties van de ingezette medewerkers. Plus, het personeel blijft in dienst bij de detacheerder, niet bij jouw bedrijf. Wat betekent dit voor jou? Minder zorgen! De detacheerder regelt alles, van leidinggeven tot werkgeversverantwoordelijkheden. Jij krijgt de expertise, wij doen de rest.

Elke pro was ooit een beginner, en bij FreshConnections snappen we dat als geen ander. Daarom investeren we via FreshFirst in de IT-toppers van morgen. Onze traineeships zijn de perfecte start: we detacheren beginnend IT-talent bij klanten tegen aantrekkelijke tarieven. Zo doen ze waardevolle ervaring op en bereiden ze zich voor op de real-deal IT-wereld.

Maar we gaan verder dan dat. FreshFirst neemt de opleiding, coaching, en ontwikkeling van deze talenten serieus – van technische skills tot werkethiek. En het mooiste? Na 18 maanden kun je deze getrainde trainees kosteloos in dienst nemen. Een win-win voor jou en voor het toekomstige IT-talent!

Meer informatie over hoe FreshConnections jouw organisatie kan helpen?

Vul alsjeblieft onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.