FreshConnections, van nul to nu

FreshConnections is opgericht in 2005 door Jeroen Pinas en Peter de Brabander. Een wild avontuur met een klein clubje vrienden met passie voor techniek, plezier maken en hard werken groeide uit tot een bedrijf met ruim 30 ervaren specialisten. In alle jaren is onze cultuur een stabiele factor gebleven. Onze cultuur is verrijkt in de loop der jaren door de diversiteit in mensen, maar de grote lijnen zijn hetzelfde gebleven.

Hoe doen we het nu?

We werken vanuit ons kantoor in Gouda en, sinds de Corona-crisis eigenlijk overal vandaan. Veel van onze specialisten werken op locatie bij de klant. In overleg met die klant werken specialisten ook vaak remote. We zijn een IT Dienstverlener en IT staffing specialist. We detacheren IT specialisten en experts op projecten voor en vaak ook bij onze klanten. Onze organisatie bestaat uit twee units die in elkaars verlengde liggen: FreshConnections en FreshExperts. Onze ambitie is om de dienstverlening verder uit te breiden door meer projecten aan te nemen, die we zelfstandig uitvoeren voor onze klanten.

proosten BBQ zomer 2022
Onze cultuur, plezier maken hoort er bij!

Onze cultuur? Plezier maken, IT projecten en passie voor techniek

Eén van onze kernwaarden is plezier. Dit zie je terug in onze cultuur. We maken plezier bij alles wat we doen. Dit definieert ons, dit drijft ons. We gaan graag en regelmatig met elkaar op stap. Dit is geen verplichting, als je zin hebt ga je mee, zo niet, dan niet. Is het lekker weer? Dan vind je ons buiten kantoortijd regelmatig ergens op een terras. We borrelen graag, maar organiseren ook serieuzere evenementen. Hier krijgt iedereen de kans om meningen te delen, suggesties te doen en verbeteringen voor te stellen, maar bovenal: gezien en gehoord te worden.

Binnen FreshConnections tref je mensen met oneindig veel passie voor de nieuwste techniek. Daarnaast houden we ook van het proces. De dynamiek van een project, deadlines en dan uiteindelijk: resultaat! Lees meer over werken bij FreshConnections.

Toekomstmuziek

Zo’n 10 jaar lang telt FreshConnections rond de 30 mensen. Gedreven door ambitie binnen FreshConnections, hebben we nu de ambitie om verder te groeien. Van 30 mensen richting 100. Ofzoiets. Groeien doen we samen. We willen iedereen kansen bieden om mee te groeien. Als de organisatie groeit, ontstaan er meer kansen voor iedereen. We zullen veel leren onderweg en staan natuurlijk open voor suggesties. Wil je meegroeien met deze groeiende club, denk je dat je bij onze cultuur past? Lees dan verder over werken bij FreshConnections.