Jouw carriere

Een carriere bij FreshConnections.

Mensen

Onze mensen zijn onze waarde. We zien onszelf als professioneel maar toch ook wel een beetje nerdy. Cool en sociaal maar met warme gevoelens voor "The IT Crowd". Levensgenieters en sportievelingen. Dit bindt ons. Naast het verlangen om steeds voorop te lopen in technologische ontwikkeling. We zijn een gezonde mix van "denkers" en "doeners" met sterke persoonlijkheden.

Mastering IT

Steeds een stap verder. We zijn de weg van automatisering ingeslagen. In de jaren '80 en '90 was IT een doel op zich. Nu is IT waar het eigenlijk hoort: ondersteunend aan de eigenlijke organisatiedoelen van onze klanten. Dit begrijpen wij als geen ander. Ons doel is succesvolle integratie van IT in bedrijfvoeringen om samen grenzen te verleggen. Hieraan werken wij op strategisch niveau, tactisch niveau en operationeel niveau voor onze klanten, waarbij de focus blijft op operational excelence in IT allignment. "Niet gewoon doen, maar beheersen" is ons motto.

Sollicitatieproces

Als je dingen met plezier doet gaat alles beter!

Je sollicitatie bij FreshConnections begint met een online sollicitatie. Behalve je CV kijken we met name naar je algemene motivatie om voor FreshConnections te werken, en in het bijzonder naar je motivatie voor de betreffende functie. Wij streven er naar om binnen uiterlijk 4 werkdagen een reactie te geven op jouw sollicitatie.

Sluiten je CV en motivatie aan bij het door ons gezochte profiel, dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.
Dit gesprek zal je doorgaans voeren met een vacaturehouder en onze recruiter of een andere direct collega van de vacaturehouder.
Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op je werkervaring, je motivatie en je persoonlijkheid.

Als het eerste gesprek positief is gebleken volgt een tweede gesprek. Naast een korte check op je inhoudelijke kennis, is dit gesprek in het bijzonder bedoeld om te beoordelen of er naast een inhoudelijke match ook op persoonlijk gebied voldoende aansluiting is.

Als je dit alles goed doorloopt doen we je per mail een arbeidsvoorwaardelijk aanbod (een Personal Benefit Statement) en zul je zelf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente moeten aanvragen. De totale werving en aannameprocedure neemt gemiddeld 2 weken in beslag.

Waarom Detacheren?

FreshConnections

FreshConnections biedt bedrijven eersteklas invulling van IT-projecten. Snel en goed. Wij luisteren persoonlijk naar jouw wensen en adviseren je hoe je het project het meest effectief en (kosten-)efficient kunt invullen. Wij zoeken de juiste specialist bij jouw project. Onze specialisten passen zich zeer snel aan de organisatie aan, zonder de verfrissende view van een externe te verliezen, want vaak is het juist de frisse kijk die een project vlug vertaalt naar meetbaar resultaat.

Meer informatie?
contact ons

Neem contact met ons op