FreshConnections, van nul to nu

FreshConnections is opgericht in 2005 door Jeroen Pinas en Peter de Brabander. Een wild avontuur met een klein clubje vrienden met passie voor techniek, plezier maken en hard werken groeide uit tot een bedrijf met ruim 30 ervaren specialisten. We werken vanuit ons kantoor in Gouda en, sinds de Corona-crisis eigenlijk overal vandaan. Veel van onze specialisten werken op locatie bij de klant. In overleg met die klant werken specialisten ook vaak remote. We zijn een IT Dienstverlener en detacheren IT specialisten op projecten voor en vaak ook bij onze klanten. Onze organisatie bestaat uit twee units die in elkaars verlengde liggen: FreshConnections en FreshExperts. Onze ambitie is om de dienstverlening verder uit te breiden door meer projecten aan te nemen, die we zelfstandig uitvoeren voor onze klanten.


Plezier maken, IT projecten passie voor techniek

Eén van onze kernwaarden is plezier. We maken plezier bij alles wat we doen. Dit definieert ons, dit drijft ons. We gaan graag en regelmatig met elkaar op stap. Dit is geen verplichting, alsje zin hebt ga je mee, zo niet, dan niet. Is het lekker weer? Dan vind je ons buiten kantoortijd regelmatig ergens op een terras. We borrelen graag, maar organiseren ook serieuzere sessies. Hier krijgt iedereen de kans om meningen te delen, suggesties te doen en verbetering voor te stellen. Binnen FreshConnections tref je mensen met oneindig veel passie voor de nieuwste techniek. Daarnaast houden we ook van het proces. De dynamiek van een project, deadlines en dan uiteindelijk: resultaat! Lees meer over werken bij FreshConnections.


Toekomstmuziek

Zo'n 10 jaar lang telt FreshConnections rond de 30 mensen. Gedreven door ambitie binnen FreshConnections, hebben we nu de ambitie om verder te groeien. Van 30 mensen richting 100. Ofzoiets. Groeien doen we samen. We willen iedereen kansen bieden om mee te groeien. Als de organisatie groeit, ontstaan er meer kansen voor iedereen. We zullen veel leren onderweg en staan natuurlijk open voor suggesties. Wil je meegroeien met deze groeiende club, lees dan verder hieronder.


Sollicitatieproces

Als je IT projecten met plezier doet gaat alles beter!

Je sollicitatie bij FreshConnections begint met een online sollicitatie. Behalve je CV kijken we met name naar je algemene motivatie om voor FreshConnections te werken, en in het bijzonder naar je motivatie voor de betreffende functie. Wij streven er naar om binnen uiterlijk 4 werkdagen een reactie te geven op jouw sollicitatie.

Sluiten je CV en motivatie aan bij het door ons gezochte profiel, dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.
Dit gesprek zal je doorgaans voeren met een vacaturehouder en onze recruiter of een andere direct collega van de vacaturehouder.
Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op je werkervaring, je motivatie en je persoonlijkheid.

Als het eerste gesprek positief is gebleken volgt een tweede gesprek. Naast een korte check op je inhoudelijke kennis, is dit gesprek in het bijzonder bedoeld om te beoordelen of er naast een inhoudelijke match ook op persoonlijk gebied voldoende aansluiting is.

Als je dit alles goed doorloopt doen we je per mail een arbeidsvoorwaardelijk aanbod (een Personal Benefit Statement) en zul je zelf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente moeten aanvragen. De totale werving en aannameprocedure neemt gemiddeld 2 weken in beslag.

Waarom IT Detacheren?

FreshConnections

FreshConnections biedt bedrijven eersteklas invulling van IT-projecten. Snel en goed. Wij luisteren persoonlijk naar jouw wensen en adviseren je hoe je het project het meest effectief en (kosten-)efficient kunt invullen. Wij zoeken de juiste specialist bij jouw project. Onze ICT professionals passen zich zeer snel aan de organisatie aan, zonder de verfrissende view van een externe te verliezen, want vaak is het juist de frisse kijk die een IT project vlug vertaalt naar meetbaar resultaat.

Meer informatie?
contact ons

Neem contact met ons op