FreshFirst IT Traineeship als basis voor jouw glanzende IT carrière!

Is de wereld al klaar voor jou?

FreshFirst helpt jou met de start van een succesvolle carrière in de IT. We leren je de basics. Geven je de tools. Coachen je tijdens jouw ontdekkingsreis. We delen kennis met je. We zetten jouw carrière op de rails. We helpen jou het maximale uit jezelf te halen. Is de wereld al klaar voor jou?

Een achtergrond in IT is wel wenselijk, maar niet noodzakelijk om een FreshFirst IT Traineeship te starten. Afhankelijk van het gekozen IT Traineeship, is een afgeronde MBO-opleiding of HBO-opleiding, een flinke dosis energie en ambitie al voldoende om te kunnen starten met een IT Traineeship

Binnen de traineeships werken we met 3 componenten: Communicatieve en Basis-IT-vaardigheden, Specifieke IT Skills, en praktijkervaring. De eerste twee componenten leren we je, de derde component bieden we je in samenwerking met onze opdrachtgevers. 

De drie componenten van het FreshFirst IT Traineeship

Jouw IT Traineeship

Wil je je graag aanmelden voor een IT Trainship? Of wil je de continuïteit van jouw bedrijf garanderen via een IT Traineeship op maat?

IT Traineeships met coaching, training en praktijkervaring!

FreshFirst biedt de volgende trajecten voor starters en mensen die een carrièreswitch willen maken via een traject als IT Trainee:

Unrecognized it engineer find and troubleshooting server computer in data center

Cloud computing

De cloud is schaalbaar, direct beschiklbaar, en je betaalt voor gebruik in plaats van eigendom. Om deze reden is de opmars niet meer te stoppen. We begeleiden je in dit IT Traineeship op je ontdekkingstoch door de cloud, en bereiden je voor op functies zoals Cloud engineer, Cloud administrator of zelfs CLoud architect.

Cybercrime through the Internet.

Cyber Security

Met de exponentieel groeiende digitalisering, is cyber security een hot-topic en niet meer weg te denken. Dit traineeship bereidt je voor op een functie als Cyber engineer, SOC analist of Penterster.

Aisle of server room in data center

Data Center

Ons datacenter Traineeship helpt je naar een rol als specialist in één of meerdere van de volgende technology providers: Cisco, HP, Microsoft, VMware