Managed Services en IT uitbesteden: Next Level IT voor Jouw Organisatie

Ontdek hoe IT-uitbesteding jouw bedrijf een boost geeft:

  • Houd je IT-omgeving zoals die is en laat ons het beheer doen.
  • Laat FreshExperts je IT-omgeving opnieuw opzetten voor maximale ondersteuning van je bedrijfsprocessen.

IT ondersteuning

Niet klaar voor volledige uitbesteding? Wij nemen de IT-ondersteuning over en zorgen voor een vlekkeloze werking van je systemen.

Waarom IT uitbesteden

Focus op wat echt telt in jouw business. Door IT uit te besteden, scheid je primaire van secundaire processen en haal je het maximale uit je IT-systemen.

 

Managed Services

We bieden onder andere de volgende services:

Combinaties zijn natuurlijk mogelijk, neem contact met ons op.

IT uitbesteden - Samen Sterker!

Laten we samenwerken om jouw IT-behoeften te vervullen. Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen!

Functioneel IT uitbesteden

Voor de volgende diensten biedt FreshExperts oplossingen door capaciteit beschikbaar te stellen en professionals jouw organisatie te laten ontzorgen. Deze diensten leveren we op basis van best-effort.

Licentiebeheer

Optimaliseer je software en hardware licenties.

Technisch & Functioneel Applicatiebeheer

Zorg voor continue beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties.

IT Contractmanagement

Maximaliseer de waarde van je IT-leveranciers.

Incident & Problem Management

Snel en efficiënt oplossen van IT-vraagstukken.

IT Project Management

Leiding aan IT-implementatie of transformatieprojecten.

Technisch IT beheer uitbesteden & Managed Services

Onder een Service Level Agreement bieden we:

Infrastructure as a Service (IAAS)

Flexibele en schaalbare IT-infrastructuur.

Managed Networking

Beveilig en stabiliseer je netwerk.

Managed Firewalling en Intrusion Detection

Bescherm je bedrijf tegen digitale dreigingen.

24x7 Monitoring

Proactief beheer van kritische services.

Datacenter Housing

Veilige en energiezuinige datacenteroplossingen.

Managed Wifi & Backup

Zorgeloos wifi en data backup.

Laten we een afspraak maken

Veel gestelde vragen

Bij het uitbesteden van IT zijn er meerdere mogelijkheden. De IT-omgeving kan uitbesteed worden ‘as-is’ of (delen van) de IT-omgeving kan opnieuw opgebouwd worden met behulp van standaard en vaak ook schaalbare componenten. 

Dit maakt Managed Services een onderdeel van de manieren om IT uit te besteden.

Door IT uitbesteden verleg je verantwoordelijkheden voor ondersteunende IT-processen naar de specialist. Hierdoor wordt IT uitbesteden een dienst die ingekocht wordt en die je kunt meten door middel van Key Performance Indicators (KPIs). Je kunt nu focussen op je core-business zonder afleiding van IT-zaken of HR-gerelateerde zaken als je volledig IT uitbesteedt.

FreshExperts begeleidt je graag door samen met jou haar stappenplan te doorlopen voor IT uitbesteden. In dit stappenplan bekijken we je bedrijfsprocessen,  de hieruit voortkomende behoefte (requirements), de huidige situatie en nemen we opties door voor verbetering en ontzorging. Indien gewenst, kunnen we gezamelijk een Roadmap overeenkomen, zodat veranderingen geleidelijk gaan en kostenefficiënt gebeuren.

Het uitbesteden van IT kan op verschillende manieren: bezien vanuit functioneel perspectief, functioneel perspectief of operationeel perspectief.

  • Technisch perspectief: IT uitbesteden van het netwerk, mobiele apparaten, telefonie, online omgevingen, werkplekken, firewalls en intrusion detection systemen en servers
  • Functioneel perspectief: uitbesteden van IT-componenten van processen, zoals Verkoopregistratie, Logistiek, IT beveiliging (cyber security), Interne en externe Communicatie dmv telefonie, chat en email)
  • Operationeel perspectief: Het uitbesteden van processen die dringend verbetering nodig hebben, processen waar onvoldoende capaciteit (bijv. medewerkers, servers) voor zijn, die impact hebben op de primaire bedrijfsprocessen en daarmee het welzijn van de hele organisatie.

FreshExperts heeft in alle denkbare situaties oplossingen geboden voor IT uitbesteden. Natuurlijk is het prettig als een bestaande IT-omgeving goed gedocumenteerd is, dit scheelt tijd en daarmee kosten. Ook is het prettig als de bestaande omgeving opgezet is volgens IT standaarden. Dit zijn echter  geen vereisten. FreshExperts kan de volledige inventarisatie doen en levert documentatie op voor de toekomst. De belangrijkste eis voor het succesvol uitbesteden van de IT-omgeving van jouw organisatie is commitment. De bereidheid om samen met FreshExperts tot een veilige, beheer(s)bare IT-omgeving te komen. Bereidheid om kennis over te dragen over de bestaande organisatie en processen. En support vanuit (senior-) management binnen jouw organisatie om deze stap naar outsourcing te zetten.