Krapte op de arbeidsmarkt? Niet met de FreshAcademy.

Vooruit zien is regeren. Daarom helpt FreshFirst via de FreshAcademy jouw IT recruitment succesvoller zijn. We zorgen voor een continue stroom van potentieel nieuwe medewerkers, die gekwalificeerd zijn naar wat nodig is in jouw bedrijf. Wat hier voor nodig is? Teamwork en geduld. Kies voor een standaard Traineeship of neem contact met ons op voor een maatwerk traineeship. Wij selecteren de juiste kandidaten voor jouw bedrijf en zorgen dat ze voldoen aan de specifieke kenniseisen. Krapte? Niet als je IT recruitment en FreshFirst samen werken! Neem contact met ons op voor een afspraak

IT recruitment van de volgende generatie

Realiseer nu continuiteit binnen toekomstige workforce

Traineeship verhoogt aantrekkingskracht van jouw bedrijf

Woman gardener makes a report on paper documents, works from home during lockdown. Remote work

Traineeship voor bedrijven

FreshFirst biedt bedrijven de kans om kennis te maken met het talent van de toekomst. FreshFirst zorgt voor voorselectie binnen de criteria die voor jouw bedrijf van belang zijn en zorgt voor afhandeling van arbeidscontracten, scholing en certificering naar wens, aangevuld met persoonlijke coachin om talent klaar te stomen voor een vaste baan binnen jouw bedrijf. FreshFirst werkt nauw samen met de IT recruitment afdeling binnen jouw organisatie en zorgt er voor dat trainees en bedrijven de tijd krijgen om aan elkaar te wennen en te bepalen of er wellicht een toekomstige match in zit.

Het concept

Een FreshFirst-trainee loopt gemiddeld 3 traineeships van maximaal één jaar. Binnen deze periode krijgt de trainee de kans om zelf te zien bij welk bedrijf ze zich het prettigst voelt. Door drie traineeships te lopen, begint een trainee al met een rijke ervaring:

  • 3 x aanpassen aan een nieuwe omgeving
  • 3 x  leren van de bedrijfscultuur
  • 3 x ontdekken hoe de bedrijfsprocessen lopen

Naast de ervaring doorloopt de IT trainee gedurende de traineeship ook een coachingstraject. Basis normen en waarden worden opgefrist, in lijn met ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gedachtegoed. Dit zorgt voor trainees die een positieve houding en “we komen er samen wel uit” mentaliteit hebben. Daarnaast zorgen we voor een aantal (terugkerende) trainingen op gebied van:

  • Communicatie
  • Commercie
  • Administratieve vaardigheden
  • Presentatie vaardigheden
  • Computer gebruik (basis)
Zo mag je van een FreshFirst IT trainee verwachten dat deze, na afronding van de 3 traineeships, de verwachtingen van jouw IT-recruitment afdeling overtreft op gebied van communicatieskills en sociale vaardigheden.

Natuurlijk is er meer. We zorgen voor een opleidingstraject dat afgerond wordt met certificeringen die in de markt bekend staan als kwalitatief goed. Denk hierbij aan Microsoft, Cisco, Splunk, ISC2, ISACA, Axelos en anderen, afhankelijk van het traject waar de IT Trainee voor heeft gekozen.

Jouw IT Recruitment, zonder beperking van krappe arbeidsmarkt

We leggen je graag uit hoe we dit doen

Welke IT Traineeships biedt FreshFirst?

FreshFirst biedt de volgende trajecten met het oog op IT recruitment van jouw organisatie:

Unrecognized it engineer find and troubleshooting server computer in data center

Cloud computing

De cloud is schaalbaar, direct beschiklbaar, en je betaalt voor gebruik in plaats van eigendom. Om deze reden is de opmars niet meer te stoppen. We begeleiden je in dit IT Traineeship op je ontdekkingstoch door de cloud, en bereiden je voor op functies zoals Cloud engineer, Cloud administrator of zelfs CLoud architect.

Cybercrime through the Internet.

Cyber Security

Met de exponentieel groeiende digitalisering, is cyber security een hot-topic en niet meer weg te denken. Dit traineeship bereidt je voor op een functie als Cyber engineer, SOC analist of Penterster.

Aisle of server room in data center

Data Center

Ons datacenter Traineeship helpt je naar een rol als specialist in één of meerdere van de volgende technology providers: Cisco, HP, Microsoft, VMware

Busniess woman disscusing custom serivices problem

Maatwerk traineeship

Gebaseerd op jouw IT recruitment strategie zetten we samen een traject op waarbij we medewerkers voorbereiden op een specifieke functie of rol binnen jouw bedrijf.

Laten we een afspraak maken