Over FreshExperts

FreshExperts is een onderdeel van FreshConnections. We opereren onder eigen label binnen de IT-markt. Iedereen binnen FreshExperts heeft veel ervaring binnen de IT branche. Hier komen kennis en ambitie samen en in een hechte club van IT experts. Door de nauwe samenwerking binnen FreshExperts lossen we problemen op en dragen we kennis over. We trainen teams en lossen complexe IT uitdagingen op. We managen grote security programma’s en projecten. Binnen FreshConnections zijn er volop groeimogelijkheden. Zo kun je na verloop van tijd de status “IT expert” bereiken.

Welke specialismen biedt FreshExperts?

Binnen FreshExperts vind je o.a. de volgende IT experts:

  • IT Security Projectmanager
  • IT Architect
  • Netwerk Architect
  • Information Security Officer
  • IT Programma Manager
  • Senior Engineer (VMware, Microsoft, Citrix, Nutanix, Ivanti/RES, Cisco, Fortinet, Checkpoint, Juniper)

Bovenop het specialisme geldt voor iedere Fresh-expert IT expert dat zij goed kunnen communiceren op hoog niveau binnen organisaties. onze IT experts hebben social skills (sociale vaardigheden) die het verschil maken. We kunnen een complex IT vraagstuk niet alleen op lossen maar gaan een stap verder. We vertalen de oplossing voor jou naar meetbare resultaten voor je bedrijf. Daarnaast kunnen zij ook  de impact van een  oplossing uitleggen op senior-management niveau.

Naast het beschikbaar stellen van een IT expert, biedt FreshExperts ook Managed Services en oplossingen voor IT uitbesteden. Zo helpt FreshExperts bedrijven en organisaties om soms complexe IT oplossingen dienstbaar te maken aan de bedrijfsdoelstellingen. Op deze manier wordt IT geen doel op zich.

FreshExperts
IT expert van FreshExperts

Waarom een IT expert van FreshExperts inhuren?

Toegegeven. Niet ieder probleem vereist een IT expert. De IT uitdagingen die opgelost worden door FreshExperts zijn vaak niet de dagelijkse problemen. Klanten huren FreshExperts vaak in wanneer er tijdsdruk is. Of als het IT probleem een complexiteit heeft waar andere consultants niet uitkomen. Ervaring zorgt er dan voor dat een relatief korte inwerkperiode nodig is. Ook inhoudelijk lossen FreshExperts meestal complexe problemen op. FreshExperts komt aan tafel als andere consultants er niet uitkomen. Bekijk onze portfolio voor een overzicht van eerder uitgevoerde projecten om een indruk te krijgen.

Wanneer kun je IT expert worden bij FreshExperts?

Toetreden tot FreshExperts vindt plaats na stemming. Om de kwaliteit van FreshExperts te waarborgen stemmen leden van FreshExperts of een specialist senior genoeg is en bij de groep past. We beoordelen senioriteit, kennis en communicatieskills. Natuurlijk toetsen we aan de hand van onze kernwaarden. Als de (ruime) meerderheid van stemmen positief is kun je toetreden tot FreshExperts.

Jouw sollicitatieprocedure bij FreshExperts

Binnen 48 uur nemen we contact met je op over jouw sollicitatie

Even bellen? We horen graag je stem, en.. een beller is sneller!

Let's meet with the group. In een persoonlijk gesprek of videocall met meerdere FreshExperts leren we elkaar beter kennen

De FreshExperts stemmen naar aanleiding van gesprek en cv

Zie jij het zitten? Zien de experts het zitten? We doen je een 'offer you can't refuse'

Gefeliciteerd, je bent een FreshExpert geworden!