Over FreshExperts

FreshExperts is een onderdeel van FreshConnections. Hier komen kennis, ervaring en ambitie samen. Een club van IT experts. Iedereen binnen FreshExperts heeft vele jaren ervaring. IT specialisten die na verloop van tijd de “IT expert”-status bereiken werken samen binnen FreshExperts. FreshExperts opereert zowel als onder deel van FreshConnections, als onder eigen label binnen de IT-markt. De experts hebben stuk voor stuk een lange staat van dienst. Hun kennis is diepgaand, hun ervaring maakt het verschil. Ze zijn in staat kennis over te dragen, teams te traininen of complexe IT uitdagingen op te lossen. Zij managen grote security programma’s en projecten.

Welke specialismen biedt FreshExperts?

Binnen FreshExperts vind je o.a. de volgende IT experts:

  • IT Security Projectmanager
  • IT Architect
  • Netwerk Architect
  • Information Security Officer
  • IT Programma Manager
  • Senior Engineer (VMware, Microsoft, Citrix, Nutanix, Ivanti/RES, Cisco)

Bovenop het specialisme geldt voor iedere Fresh-expert IT expert dat zij in staat zijn te communiceren op hoog niveau binnen organisaties. Zij hebben sociale skills die het verschil maken. Zij zijn in staat om een complex IT vraagstuk op te lossen. Daarnaast kunnen zij ook om de impact van de oplossing uit te leggen op senior-management niveau.

FreshExperts
IT expert van FreshExperts

Waarom een IT expert van FreshExperts inhuren?

Toegegeven. Niet ieder probleem vereist een IT expert. De IT uitdagingen die opgelost worden door FreshExperts zijn vaak niet de dagelijkse problemen. Klanten huren FreshExperts vaak in wanneer er tijdsdruk is. Of als het IT probleem een complexiteit heeft waar andere consultants niet uitkomen. Ervaring zorgt er dan voor dat een relatief korte inwerkperiode nodig is. Ook inhoudelijk lossen FreshExperts meestal complexe problemen op. FreshExperts komt aan tafel als andere consultants er niet uitkomen. Bekijk onze portfolio voor een overzicht van eerder uitgevoerde projecten om een indruk te krijgen.

Wanneer kun je IT expert worden bij FreshExperts?

Toetreden tot FreshExperts vindt plaats na stemming. Om de kwaliteit van FreshExperts te waarborgen stemmen leden van FreshExperts of een specialist senior genoeg is. We beoordelen senioriteit, kennis en communicatieskills. Natuurlijk toetsen we aan de hand van onze kernwaarden. Als de (ruime) meerderheid van stemmen positief is kun je toetreden tot FreshExperts.