FreshConnections is gespecialiseerd in het bieden van gespecialiseerde en ervaren consultants met geldige Security Clearance voor zowel technische als niet-technische rollen. Wij werken voor overheden en defensie-organisaaties door heel Europa.

Waarom Security Clearance?

Personen die een vertrouwensfunctie gaan vervullen moeten een veiligheidsonderzoek ondergaan. Dit onderzoek omvat diepgaande evaluatie van de persoon, zijn omgeving en achtergronden. Afhankelijk van de omgeving waar hij of zij komt te werken kan dit onderzoek zeer diepgaand zijn. Vertrouwensfuncties bestaan bij de overheid, burgerluchtvaart, de politie, het Koninklijk Huis en bij andere organisaties. In sommige gevallen geldt ook voor organisaties die nauw met de overheid samenwerken, dat zij ook alleen maar Security Cleared personeel mogen leveren of in dienst moeten hebben. 

Hoe kom ik aan Security clearance?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Niet. Dit wordt voor je aangevraagd door een organisatie die er baat bij heeft dat jij dit onderzoek ondergaat. Zo'n organisatie moet een Facility Clearance hebben om bij de AIVD dit onderzoek aan te mogen vragen. FreshConnections heeft een Facility Clearance en mag dus een verzoek indienen bij de AIVD voor een initieel beveiligingsonderzoek of een verlenging van de status. Natuurlijk mits aantoonbaar gemaakt dat dit noodzakelijk is.

Waarom Detacheren?

FreshConnections

FreshConnections biedt bedrijven eersteklas invulling van IT-projecten. Snel en goed. Wij luisteren persoonlijk naar jouw wensen en adviseren je hoe je het project het meest effectief en (kosten-)efficient kunt invullen. Wij zoeken de juiste specialist bij jouw project. Onze specialisten passen zich zeer snel aan de organisatie aan, zonder de verfrissende view van een externe te verliezen, want vaak is het juist de frisse kijk die een project vlug vertaalt naar meetbaar resultaat.

Meer informatie?
contact ons

Neem contact met ons op