Security

Security is een mindset, waar vanuit je al je werkzaamheden uitvoert (beschikbaarheid) en het kader waarbinnen je informatie, gewogen op relevantie (exclusiviteit en integriteit) gebruikt. Bescherming van digitale identiteiten en bedrijfsgegevens is meer noodzakelijk dan ooit. We gebruiken steeds meer online en clouddiensten. Dit vraagt om organisatie, informatiebeveiligingsbeleid en risicoanalyse. Een deel van de uitvoering van een informatiebeveiligingsbeleid is een technische zaak. IT bedrijf FreshConnections begeleidt bedrijven op basis van detachering bij risicoanalyse, opzetten van beleid en het uitvoeren van technische informatiebeveiligingsmaatregelen. Op technisch vlak maken we veel gebruik van Open Source oplossingen, variërend van tools voor het uitvoeren van pentests tot het herinrichten van de IT-infrastructuur op basis van bijvoorbeeld OpenStack.


Open Source

FreshConnections detacheert engineers op gebied van RedHat, CentOS, Ubuntu of *BSD. Onze engineers leren snel en begeven zich vaak op het raakvlak van programmeren en beheren. Hierdoor zijn ze in staat om oplossingen te bieden die we snel beschikbaar kunnen maken en door het open karakter verder aan kunnen passen naar de wensen die je stelt aan jouw bedrijfsnetwerk. We bieden alternatieve oplossingen voor closed-source producten, zoals getunede webservers (LAMP, LEMP), proxies, mail servers, filestorage en directory services, deployment en provisioning.

Waarom Detacheren?

FreshConnections

FreshConnections biedt bedrijven eersteklas invulling van IT-projecten. Snel en goed. Wij luisteren persoonlijk naar jouw wensen en adviseren je hoe je het project het meest effectief en (kosten-)efficient kunt invullen. Wij zoeken de juiste ICT professionals bij jouw project. Onze open Source en security specialisten passen zich zeer snel aan de organisatie aan, zonder de verfrissende view van een externe te verliezen, want vaak is het juist de frisse kijk die een project vlug vertaalt naar meetbaar resultaat.

Meer informatie?
contact ons

Neem contact met ons op