Interim opdrachten

FreshConnections heeft een goed netwerk om de juiste interim job voor je te vinden. Of het nu gaat om een positie als netwerkspecialist, Microsoft beheerder, ontwikkelaar of UNIX specialist.

Reageer nu op een interim klus. Wij bieden deze dienst voor zelfstandigen kostenloos aan.

Openstaande opdrachten

Failed to connect to OpenCATS database

Wat zeggen anderen over Fresh?

ZZP FAQ

Het antwoord op vragen die ZZP'ers ons vaak stellen hebben we hier vermeld. Dit geeft jou duidelijkheid en scheelt ons tijd. Zo hebben we meer tijd over om jou naar de juiste klus te begeleiden. 

Ik ben ZZP'er, maar werk via een consortium van ZZP'ers samen, kan dit ook bij FreshConnections?
Ja, mits het hier gaat om een BV, met een geldige G-rekening. FreshConnections betaalt 55% van elke factuur naar de G-rekening en 45% naar een reguliere rekening.

Hoe kijkt FreshConnections aan tegen het samenwerken met ZZP'ers?
We helpen onze klanten het liefst door onze eigen medewerkers in te zetten. Zijn al onze eigen collega's op project, dan geven wij voorkeur aan de inhuur van IT-specialisten van partner-bureaus. Als het echt niet anders kan, huren wij ZZP'ers in. Deze inhuur geschiedt altijd onder onze voorwaarden. In voorkomende gevallen bieden wij ZZP'ers het alternatief om te werken middels een payroll-constructie.

Werkt FreshConnections met standaard inhuurovereenkomsten?
Ja. Ook al is de wet DBA nog even uitgesteld, hanteert FreshConnections een standaardovereenkomst die eerder door de Belastingdienst is goedgekeurd ter voorkoming van schijnzelfstandigheid.