Security Cleared Consultants

FreshConnections is gespecialiseerd in het bieden van gespecialiseerde en ervaren consultants met geldige Security Clearance voor zowel technische als niet-technische rollen. Wij werken voor overheden en defensie-organisaaties door heel Europa.

Waarom Security Clearance?

Personen die een vertrouwensfunctie gaan vervullen moeten een veiligheidsonderzoek ondergaan. Dit onderzoek omvat diepgaande evaluatie van de persoon, zijn omgeving en achtergronden. Afhankelijk van de omgeving waar hij of zij komt te werken kan dit onderzoek zeer diepgaand zijn. Vertrouwensfuncties bestaan bij de overheid, burgerluchtvaart, de politie, het Koninklijk Huis en bij andere organisaties. In sommige gevallen geldt ook voor organisaties die nauw met de overheid samenwerken, dat zij ook alleen maar Security Cleared personeel mogen leveren of in dienst moeten hebben. 

Hoe kom ik aan Security clearance?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Niet. Dit wordt voor je aangevraagd door een organisatie die er baat bij heeft dat jij dit onderzoek ondergaat. Zo'n organisatie moet een Facility Clearance hebben om bij de AIVD dit onderzoek aan te mogen vragen. FreshConnections heeft een Facility Clearance en mag dus een verzoek indienen bij de AIVD voor een initieel beveiligingsonderzoek of een verlenging van de status. Natuurlijk mits aantoonbaar gemaakt dat dit noodzakelijk is.

Voor wie werken wij al?

Misschien interessant voor jou

Detachering van Systeem-beheerders en -engineers Microsoft en VMware

Snel een gekwalificeerde Microsoft-, VMware- of Citrix-specialist, die direct meedraait in jouw organisatie. Ons netwerk tot jouw beschikking. Direct inzetbaar.

Project Management

Wanneer je een project start is het belangrijk dat de aansturing direct is zodat projecten binnen gemaakte tijdsafspraken en kosten blijven, terwijl de afgesproken resultaten opgeleverd worden. FreshConnections kan het projectmanagement op basis van vaste aanneemsom uit handen nemen, of een projectmanager op detacheringbasis op locatie bieden.

IT Projecten

Wij voeren een project voor u uit, bemannen het project en leveren het gewenste resultaat volgens planning op, op een vast moment. Tegen een vaste prijs. Onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven binnen alle sectoren.