Upgrade van hardware van mobiele en permanente datacenters NATO

Tijdens dit project werden bestaande systeem geüpgrade om te voldoen aan de hard- en software eisen die hedendaags eraan worden gesteld.

Deze mobiele systemen verzorgen data- en voice communicatie naar mobiele en permanente installaties door fysieke of satelliet verbindingen. Eenheden kunnen zo tijdens oefeningen of operaties steeds met elkaar communiceren.
FreshConnections consultants hebben de oude fysieke hardware uitgefaseerd en nieuwe fysieke en virtuele systemen geinstalleerd, geconfigureerd en beheerdbaar gemaakt op basis van VMware ESXi 6.x en Microsoft Windows 2012 R2 oplossingen. Consultants van FreshConnections hebben verschillende complexe configuratie voor Exchange, McAfee ePO, WSUS, File & Printserver en SharePoint, beschikbaar gesteld voor de gebruikers van de systemen.

Binnen de systemen van de NATO is security natuurlijk van het grootste belang, aan de systemen zijn dan ook speciale beveiligingseisen gesteld. Nieuwe hardware werd gecontroleerd, ingebouwd, aangesloten en geconfigureerd volgens speciale extra beveiligingseisen en protocollen.

FreshConnections consultants hebben ook diverse high-end storage oplossingen aangesloten, ingericht en geconfigureerd voor gebruik.

FreshConnections heeft aan het einde van de opdracht voor de klant een begeleidende Building Guide voor deze systemen geschreven zodat mijn werkzaamheden gedocumenteerd zijn en indien nodig (in het veld) door derden gereproduceerd kunnen worden.