Detachering van Open Source en security specialisten

Security

Security is een mindset, waar vanuit je al je werkzaamheden uitvoert (beschikbaarheid) en het kader waarbinnen je informatie, gewogen op relevantie (exclusiviteit en integriteit) gebruikt. Bescherming van digitale identiteiten en bedrijfsgegevens is meer noodzakelijk dan ooit. We gebruiken steeds meer online en clouddiensten. Dit vraagt om organisatie, informatiebeveiligingsbeleid en risicoanalyse. Een deel van de uitvoering van een informatiebeveiligingsbeleid is een technische zaak. FreshConnections begeleidt bedrijven basis van detachering bij risicoanalyse, opzetten van beleid en het uitvoeren van technische informatiebeveiligingsmaatregelen. Op technisch vlak maken we veel gebruik van Open Source oplossingen, variërend van tools voor het uitvoeren van pentests tot het herinrichten van de IT-infrastructuur op basis van bijvoorbeeld OpenStack.

Open Source

FreshConnections detacheert engineers op gebied van RedHat, CentOS, Ubuntu of *BSD. Onze engineers leren snel en begeven zich vaak op het raakvlak van programmeren en beheren. Hierdoor zijn ze in staat om oplossingen te bieden die we snel beschikbaar kunnen maken en door het open karakter verder aan kunnen passen naar de wensen die je stelt aan jouw bedrijfsnetwerk. We bieden alternatieve oplossingen voor closed-source producten, zoals getunede webservers (LAMP, LEMP), proxies, mail servers, filestorage en directory services, deployment en provisioning.

Eerder uitgevoerd werk

Waarom Detacheren?

FreshConnections biedt bedrijven eersteklas invulling van IT-projecten. Snel en goed. Wij luistern persoonlijk naar jouw wensen en adviseren je hoe je het project het meest effectief en (kosten-)efficient kunt invullen. Wij zoeken de juiste specialist bij jouw project. Onze specialisten passen zich zeer snel aan de organisatie aan, zonder de verfrissende view van een externe te verliezen, want vaak is het juist de frisse kijk die een project vlug vertaalt naar meetbaar resultaat.

Voordelen voor jou door Detachering van FreshConnections:

  • Eigen werving kost vaak meer dan detachering
  • Wij leven altijd maatwerk
  • Bij afloop project geen dienstverband met gedetacheerde specialisten
  • Inzet IT’ers van FreshConnections ontlast uw eigen IT-specialisten en zorgt dat de standaard dienstverlening dus gewoon doorgaat
  • Frisse kijk op zaken, resultaatgerichte IT-specialisten met goede sociale skills
  • Heldere kostenallocatie: geen verborgen in kosten van reguliere operatie, waardoor ROI en winstgevendheid van IT-projecten veel beter inzichtelijk zijn
  • Direct de juiste specialist op de juiste plek
  • Persoonlijke aandacht en advies vanuit FreshConnections
  • NEN-4400 gecertificeerde dientverlening garandeert je dat het inlenen van arbeid en uitbesteden van werk op correcte wijze verloopt

Voor wie werken wij al?

Misschien interessant voor jou

Detachering van Systeem-beheerders en -engineers Microsoft en VMware

Snel een gekwalificeerde Microsoft-, VMware- of Citrix-specialist, die direct meedraait in jouw organisatie. Ons netwerk tot jouw beschikking. Direct inzetbaar.

Project Management

Wanneer je een project start is het belangrijk dat de aansturing direct is zodat projecten binnen gemaakte tijdsafspraken en kosten blijven, terwijl de afgesproken resultaten opgeleverd worden. FreshConnections kan het projectmanagement op basis van vaste aanneemsom uit handen nemen, of een projectmanager op detacheringbasis op locatie bieden.

IT Projecten

Wij voeren een project voor u uit, bemannen het project en leveren het gewenste resultaat volgens planning op, op een vast moment. Tegen een vaste prijs. Onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven binnen alle sectoren.