FreshConnections heeft sinds 2005 IT professionals gedetacheerd. Binnen het team van FreshConnections is ervaring met IT detachering aanwezig sinds 1997. We kennen het proces door en door. Ook de bijbehorende wet- en regelgeving is voor ons zeer bekend terrein. Onze professionals zijn gecertifieerd en in staat zich snel in een nieuwe omgeving te kunnen aanpassen. Op deze manier zijn ze snel productief, zodat zij klanten perfect kunnen helpen.


Waarom IT expertise?

Wij hebben simpelkweg de meeste kennis en ervaring in huis op IT gebied. Van veel actuele IT systemen, methodieken en best-practices hebben we de ontwikkeling meegemaakt. We weten waarover we praten en zijn in staat de juiste match te maken. Onze klanten hebben snel de juiste capaciteit beschikbaar op interim basis.

Wij bieden IT-expertise en IT-capaciteit op onder andere de volgende vakgebieden:

- Programmamangement, Projectmanagement
- Functioneel beheer, Applicatiebeheer en technisch beheer van netwerken, systemen en werkplekken
- Security Architectuur
- Netwerk Architectuur
- Informatiehuishouding en Business Alignment
- Test management, Test coördinatie en Quality Assurance
- Servicemanagement, Helpdesk

Hoe helpt FreshConnections met tijdelijke capaciteit?

FreshConnections voorziet u met inzet van interim ICT professionals. Op uw projecten, maar ook als tijdelijke extra capaciteit op uw IT afdeling. FreshConnections maakt op basis van uw profiel een match en biedt kandidaten aan die snel up to speed zijn., We bieden deze oplossing voor zowel korte als lange termijn. Als klant kunt u er op rekenen dat Wij onze IT professionals intensief begeleiden en dat zij een netwerk van specialisten achter zich hebben staan voor hulp waar nodig.


Waarom Detacheren?

FreshConnections

FreshConnections biedt bedrijven eersteklas invulling van IT-projecten en IT ondersteuning. Snel en goed. Wij luisteren persoonlijk naar jouw wensen en adviseren je hoe je het project het meest effectief en (kosten-)efficient kunt invullen. Wij zoeken de juiste ICT professionals bij jouw project. Onze specialisten passen zich zeer snel aan de organisatie aan, zonder de verfrissende view van een externe te verliezen, want vaak is het juist de frisse kijk die een project vlug vertaalt naar meetbaar resultaat.

Meer informatie?
contact ons

Neem contact met ons op