Home >

Referenties

Wanneer we ervoor kiezen om tot de top van de meest klantgerichte IT-detacheerders te behoren, dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat anderen van onze dienstverlening vinden. Natuurlijk is dat niet alleen op onze opdrachtgevers van toepassing, maar ook op onze kandidaten en ZZP-ers. Om een indruk te krijgen van wie wij zijn en wat wij doen is hier een greep uit de collectie van vele referenties die we hebben mogen ontvangen.

Onno Borkes - via Fresh werkzaam geweest als projectmanager bij de Vrije Universiteit

"Als dank voor de fijne samenwerking met FreshConnections deel ik graag mn testimonial: Ik heb veel plezier gehad met de leden van het enthousiaste team. Ik vond het heel prettig om de eenvoudige en ook de lastigere zaken met elkaar af te handelen: het team zet graag dìe extra stap om zaken waar te maken! Thanks guys!!"

Arie Vet - Via Fresh werkzaam als project engineer bij een grote technische Dienstverlener

"Ik merk dat de lijntjes tussen Fresh en de ZZP'er lekker kort zijn, zonder teveel formeel gedoe. Zowel bij vragen, problemen als bij het gewone contact - direct. En daar hou ik wel van. Dus als je als klant een goede partner wil hebben dan zou ik zeker aan Freshconnections denken!"

Bart van den Eshof - Manager bij T-Systems

"Sinds twee jaar huren we soms in via FreshConnections. Maikel van der Linden is vanaf het begin de account manager en heeft mij een aantal keren positief verbaasd door het voor elkaar te krijgen om ons, in een heel erg kort tijd bestek, de juiste kandidaten te leveren tegen een schappelijke prijs. Dit geeft aan dat hij beschikt over het juiste netwerk en bereid is om een stapje extra te doen voor een goed resultaat. Gekoppeld aan het altijd nakomen van afspraken en een open en duidelijke communicatie zorgen er voor dat het prettig zaken doen is met FreshConnections en Maikel van der Linden in het bijzonder."

Richard – Medewerker Fresh

“Fresh gaat altijd voor kwaliteit en is nooit te beroerd om in haar mensen te investeren. Ik krijg er de kans om diverse opleidingen en trainingen te volgen en zo mijn IT-kennis te vergoten. Dat meedenken, dat toekomstgerichte; dat is Fresh ten voeten uit.”

Sebastiaan - Medewerker FreshConnections

FreshConnections weet waar ze het over hebben als het om IT vraagstukken gaat. Ze bieden mij als werknemer uitdagende mogelijkheden aan die perfect aansluiten bij mijn IT-Kennis. Daarnaast heb ik volop mogelijkheden om deze kennis verder uit te bouwen. Er heerst een vrije collegiale sfeer, het is altijd prettig om zonder grote omwegen te kunnen spreken met de mensen die je nodig hebt en die klaarstaan om je te helpen.

Arvid Janssen - Manager bij Hogeschool van Amsterdam

"Ik ontvang een vlotte terugkoppeling. Wanneer zij voor FreshConnections geen kansen zien, zal zij dat overigens ook meteen melden. Dat vind ik erg plezierig. Het schakelen verloopt soepel en plezierig."

Alexander Levinson - Manager bij Hogeschool van Amsterdam

"Luistert goed naar onze wensen en eisen en gaat flexibel en creatief om met de soms niet helemaal uitputtend en correct geformuleerde verzoeken. Het is een partner op wie wij kunnen rekenen."

Mischa van den Haak - Head of Team bij T-Systems

"Onze ervaring met FreshConnections is zeer goed. Fresh is een klantgerichte organisatie die graag met ons meedenkt. We werken al jaren samen, waar een stevige relatie is ontstaan gebouwd op kwaliteit en flexibiliteit. De medewerkers hebben een uitstekend kennisniveau."

Ruud Uijtdehage – Manager bij de Gemeente Nieuwegein

“Regelmatig polst Fresh hoe het er voor staat bij ons. Of we nog tevreden zijn. Met eventuele opmerkingen gaan ze direct aan de slag. Zonder hier verder moeilijk over te doen. Sterker nog: problemen worden vaak met de nodige dosis humor opgelost. Dat vind ik sterk aan Fresh.”

Yoon van Minnen – Via Fresh werkzaam geweest als Service Manager bij ING Bank Nederland

“Ik ben gewend dat je als freelancer gewoon centjes moet binnenhalen en er verder niet naar je omgekeken wordt. Toen ik Fresh leerde kennen bleek het ook anders te kunnen. Fresh heeft aandacht voor mij als persoon. Als zzp-er ben ik ook gewoon welkom op hun borrels en uitjes. Die extra aandacht zorgt ervoor dat ik me betrokken voel bij Fresh.”

Peter Corbeij – Via Fresh werkzaam als Projectleider SharePoint bij T-Systems

“Fresh heeft begrip voor zelfstandigen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de gunstige betalingsvoorwaarden die zij hanteert. Facturen worden altijd heel snel betaald. Ik hoef hierdoor nooit lang op mijn geld te wachten, erg fijn. Als zelfstandige die gedetacheerd wordt ben ik niet direct betrokken bij Fresh. Toch voel ik me dat wel, doordat ik regelmatig uitgenodigd wordt voor borrels en uitjes die ze organiseren. Dat doen ze goed!”

Marieke Driessens – Via Fresh werkzaam als eHRM projectleider bij Gemeente Purmerend

“Als ZZP-er wil ik niet continu op de huid gezeten worden door mijn opdrachtgever. Bij Fresh krijg ik alle vrijheid om mijn werk zelfstandig te doen. Ze geven me dat vertrouwen. En op de momenten dat ik ze nodig heb, staan ze voor me klaar. Ideaal toch?”

Rishi Thakoerdat - Via Fresh werkzaam geweest als webmanager bij Siemens

"Freshconnections is een transparant persoonlijk projectenburo, ideaal voor mij als ZZP'er, Ik heb voor FreshConnections een opdracht uitgeboerd als webmanager. Mijn reden om met Fresh zaken te doen is de heldere en transparante manier van zaken doen. Ze begrijpen de "problemen" van de ZZP-wereld. Je word (zelfs als externe inhuur) gezien als één van de jongens. Lasergamen, karten je wordt overal voor gevraagd... leuk! De andere detacherings-, projectenbureaus waar ik mee samen gewerkt heb behandelen zzp-ers/Freelancers als cashcows... Ik zal de jongens en meisjes van Fresh altijd blijven waarderen voor hun inzet. Gr, Rishi Thakoerdat".
Marlink BV / Astrium Services Business Communications B.V.. Universiteit van Amsterdam T-Systems Nederland B.V. Rabobank International Gemeente Amsterdam, Dienst ICT Gemeente Purmerend Infotel ProRail Vrije Universiteit Amsterdam Gemeente Houten Gemeente Nieuwegein
Contact
© FreshConnections 2017 | sitemap | disclaimer | hoi   OTYS Recruiting Technology
FreshConnections gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close