Home > Opdrachtgevers

Ons IT netwerk werkt voor jou

Hoe kunnen we je helpen? FreshConnections levert de volgende diensten:

IT is mensenwerk

Wij zijn FreshConnections. Wij begrijpen dat IT mensenwerk is. Dat niet zomaar iedereen op jouw project gezet kan worden. Wij gaan altijd voor een match op maat. Dit begint door te weten met wie we zaken doen. Kennis te maken met jouw bedrijf, jouw mensen en jouw werkomgeving. En door duidelijk te krijgen wat voor persoon je zoekt. Vervolgens matchen we jouw wensen met die van onze kandidaten. Zo maken we IT persoonlijk. Het resultaat? Betrokken professionals die met plezier aan jouw project werken.

Hoe we het doen

Wij maken IT persoonlijk. Hoe? Door te weten met wie we zaken doen. Door goed naar je te luisteren. Alleen dan kunnen we voor jou de juiste match vinden. De juiste match is in onze ogen een kandidaat die past bij je opdracht, je organisatie, je bedrijfscultuur en jouw medewerkers. Een weloverwogen keus. Geen toevalstreffer.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Infotel ProRail T-Systems Nederland B.V. Marlink BV / Astrium Services Business Communications B.V.. Gemeente Amsterdam, Dienst ICT Gemeente Nieuwegein Gemeente Purmerend Rabobank International Vrije Universiteit Amsterdam Universiteit van Amsterdam Gemeente Houten
Contact
© FreshConnections 2017 | sitemap | disclaimer | hoi   OTYS Recruiting Technology
FreshConnections gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close